Mitä on Cryo 21 Kylmäterapia?

Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä ilman kirurgiaa. Cryo 21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Tämän apoptoosiksi nimitetyn prosessin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen.Cryo21 kylmäterapia lievittää kipua, vähentää ja jopa poistaa tulehdusta. Lääkkeetön apu! Nivelvaivoihin, poistaa lihasjännityksiä sekä poistaa maitohapon kerääntymisestä aiheutuvaa kipua lihaksissa!

💎Kylmä saa myös kasvot hehkumaan. Kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito! Täysin uudenlainen teho kasvohoitoon!

Luonnonmukainen. FDA hyväksymä, luonnollinen menetelmä. Poistaa rasvaa ja selluliittiä! 💎 Ensimmäinen kerta 125e (norm 185e.) Soittele 0405421222 tai cryokouvola@gmail.com

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *