Valmistaudu Juhlaan!

Nyt kasvot hehkumaan ja kiinteyttämään ihoa! ☀️Kolmen kerran kasvohoito sarjan ostajalle, Payot kasvovoide kaupanpäälle (arvo 40e) tämä tarjous voimassa kesäkuun loppuun asti. 💎

Miten Cryo21 kasvohoito toimii?Cryo21 on erityinen menetelmä, jolla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu. Lisäksi aktivoidaan ihonalaista lymfakiertoa, joka poistaa kuona-aineet ihonalaisista kerroksista. Näin vapautuu lisää ”hyvinvointi”-endorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan ja kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *