Kasvohoito!

Cryo21-kylmäterapia kiinteyttää ja vähentää turvotusta eli voit saada kasvojenkohotuksen turvallisesti ilman leikkauksia. ❄️

Haaveiletko kasvojenkohotuksesta, mutta et haluaisi lähteä veitsen alle? Cryo21 on sinulle sopiva ratkaisu!

Tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä!

UUTTA tulossa!

Opiskelen tässä työni ohella Terveysalan ammattitutkinto – Jalkojenhoitaja (AT). Koulutus kestää noin 1,5vuotta. Perehdymme jalkaterveyttä edistäviin menetelmiin, jalkaongelmien varhaiseen toteamiseen ja hoitoon sekä yhteistyöhön muiden jalkahoidon asiantuntijoiden kanssa. Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat jalkasairauksien ehkäisy, jalkojen kynsi- ja iho-ongelmien hoitotyö sekä perussairaudet ja niiden vaikutus jalkojen hyvinvointiin.

Alan tekemään klinikallani (kauppamiehenkatu 4) JALKAHOITOJA opiskelija työnä!

Valmistaudu Juhlaan!

Nyt kasvot hehkumaan ja kiinteyttämään ihoa! ☀️Kolmen kerran kasvohoito sarjan ostajalle, Payot kasvovoide kaupanpäälle (arvo 40e) tämä tarjous voimassa kesäkuun loppuun asti. 💎

Miten Cryo21 kasvohoito toimii?Cryo21 on erityinen menetelmä, jolla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu. Lisäksi aktivoidaan ihonalaista lymfakiertoa, joka poistaa kuona-aineet ihonalaisista kerroksista. Näin vapautuu lisää ”hyvinvointi”-endorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan ja kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.

Arvonta!

Äitienpäivä on pian! Nyt olis äidille ihana lahja joka varmasti menisi käyttöön.
🌞 Joten arvontaan arvotaan 🌞

Arvon kaksi tuotetta joiden arvo on 50e!

Raikas suihke kasvovesi virkistämään ja kirkastamaan ihoa.
Herättelee ihon aamulla ja viimeistelee ihonpuhdistuksen illalla.
Soveltuu myös käytettäväksi meikin päälle.

Ja toisena tuotteena deodorantti!
24-tunnin alkoholiton antiperspirantti roll-on
Alkoholiton hellävarainen Déodorant Ultra Douceur takaa puhtaan ja raikkaan olon koko päiväksi. Deodorantti rauhoittaa ihoa ja suojaa hikoilulta koko päivän ajan. Tuotteen sisältämä Kamomilla-uute vähentää ihoärsytyksiä ja rauhoittaa kainaloiden herkkää ihoa.

Arvontaan pääset osallistumaan tykkäämällä sivustani ja kommentoimalla kuinka vietät äitienpäivää?

Arvonta suoritetaan 6.5.2021. Tuotteet voit hakea sovitusti. 😊
Arvontaa pääset osallistumaan Facebookissa ja instagramissa!
Onnea arvontaan 🌬️ ❄️

Mitä on Cryo 21 Kylmäterapia?

Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä ilman kirurgiaa. Cryo 21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Tämän apoptoosiksi nimitetyn prosessin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen.Cryo21 kylmäterapia lievittää kipua, vähentää ja jopa poistaa tulehdusta. Lääkkeetön apu! Nivelvaivoihin, poistaa lihasjännityksiä sekä poistaa maitohapon kerääntymisestä aiheutuvaa kipua lihaksissa!

💎Kylmä saa myös kasvot hehkumaan. Kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito! Täysin uudenlainen teho kasvohoitoon!

Luonnonmukainen. FDA hyväksymä, luonnollinen menetelmä. Poistaa rasvaa ja selluliittiä! 💎 Ensimmäinen kerta 125e (norm 185e.) Soittele 0405421222 tai cryokouvola@gmail.com

Cryo21 Kylmäterapia

Pääsiäinen on kohta ja se tietää kevään tuloa! Kohta on kesä ja pitäisi rannalle mennä, onko sinulla jokin kohta jonka haluaisit kohentaa tai kaventaa? Nyt cryo 21 Kylmäterapiassa saat nopeita ja pysyviä tuloksia! Kylmähoidolla voidaan poistaa rasvaa, poistaa selluliittiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kohottaa. Parhaan tuluksen teet sarjahoitona 4-10 kerran sarjoissa. Tuu sinäkin kokemaan kylmän voima!