Cryo 21

Cryo21 -terapia on uusi, luonnollinen, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Cryo21 -terapialla voidaan hoitaa useita eri käsittelyalueita ja tuloksia näkyy jo ensimmäisellä hoitokerralla.
Kylmäterapiassa voidaan poistaa rasvaa ja selluliittiä ilman kirurgiaa.

Kylmästä on apua myös kivun hoidossa ja turvotuksen poistossa. Hoidolla pystytään hoitamaan jänteitä ja lihaksien kipuja sekä myös madaltamaan tulehdustilaa.

Cryo 21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa.

Tämän apoptoosiksi nimitetyn prosessin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen. Apoptoosi käynnistyy, kun Cryo21 hoidolla vähennetään ihoalueen lämpötilan C 34 asteesta C 8 asteeseen. Apoptoosi johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elektroniseen suunnitteluun normaalisti aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää.

Kylmä aiheuttaa myös asteittaisen rasvasolujen tyhjenemisen. Tämä tapahtuu paikallisen muutoksen vaikutuksesta. Tämä muutos on ensimmäinen seuraus rasvan poistamisesta hoidettavalla alueella. Hiussuonien, verinahkan (dermis) ja ihonalaiskerroksen (hypodermis) tila paranee aineenvaihdunnan kuona-aineet ja kertyneen steressin elimininoimisen vasta.

Cryo-kylmäkäsittelyllä voidaan myös ehkäistä lihas- ja jännetulehduksia sekä poistaa erilaisista vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja lihasjännitystä. Lisäksi Cryo 21 -laitteella on mahdollista vähentää ryppyjä, tasoittaa raskausarpia ja pienentää kaksoisleukaa.

Cryo 21 -terapian tulokset on havaittavissa heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tavallisesti käsittely toistetaan 4–10 kertaa toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Cryo-terapian vaikutukset ovat pysyviä mikäli paino pysyy hallinnassa.

Huom! Cryo21- kylmäterapia ei ole mahdollinen seuraavissa tapauksissa:

  • olet raskaana tai imetät
  • sairastat syöpää tai tulehduksellista ihosairautta
  • sinulle on tehty elimensiirto
  • sinulla on Botoxia hoidettavalla alueella
  • sinulla on kryoglobulinemia tai Raynaud’n oireyhtymä
  • sinulla on pinnallinen laskimotulehdus tai alaraajojen laskimoiden vajaatoimintaa
  • edellisestä Cryo21- rasvanpoistosta on alle kaksi viikkoa